Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Beauty Make up & Nail Artist

Art of Make Up School
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Solna
8 veckor
Heltid/deltid
Icke studiemedelsberättigad
Beauty Make up & Nail Artist

Beauty Make up & Nail Artist

Beauty Make Up & Nail-artist

Nu kan du som känner att du vill jobba med fokus på salong och butik med både naglar och make up äntligen hitta rätt utbildning! Du som vill arbeta på salong och kunna erbjuda att sminka brudar och tärnor till bröllop, göra make up konsultationer och jobba i sminkbutik. Du lär dig att lägga brud, foto, bal och fest make up, hålla privatkurser och konsultationer. DU som vill jobba i salong och butik behöver inte gå hela Nagelteknolog i en och samma utbildning!

Vad får du?

Vi har till denna kurs valt att plocka alla grundläggande make up och teknisk make up från skönhets delen, som du behöver kunna för att göra privata konsultationer, hållar kusar och sminka brudar och bal make up. Du kommer även lära dig foto och mode make up. Det är en komprimerad och kortare utbildning med fokus beauty och vår Beauty Make up & Nail artist riktar sig till dig som i första hand vill jobba på salong eller i butik, men även kunna frilansa med foto och reklam uppdrag och modevisningar.

Detta är en unik kurs som är skräddarsydd och specialkomponerad för dig som vill jobba med både Make up och Naglar, men inte har möjlighet att gå en komplett och omfattande utbildning till Make up artist & nagelspecialist, på flera terminer, utan vill ha en enklare kortare kurs, som ändå innefattar allt du behöver för att erbjuda dina kunder både skönhetsvård i form av manikyr, nagelförlängning, make up kurser och make up konsultation!

För mer information om Beauty Make up & Nail Artist, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Skönhetskursen behandlar bland annat:

Denna kurs behandlar:

Make up:
– Färglära
– Ljuslära
– Korrigering
– Klassiska smokey eyes
– Hudvårdsgrunder
– Färganalys
– Naturell make up
– Dags make up
– Kvälls make up
– Fest make up
– Lösfransar
– Brud make up olika varianter, stort fokus
– Foto make up svart vitt och färg
– Gala make up
– Mode make up för foto och catwalk
– Bal make up
– Trend make up för foto och catwalk
– Årtals retro make up
– Glamour make up
– Tv make up

Naglar:
- Nagelns anatomi
- Nagelns sjukdomar
- Kundbemötande och marknadsföring
- Klassisk manikyr
- Lyxmanikyr
- Naturlig nagelvård
- Salongshygien
- Att arbeta med kemikalier
- Försäljning och menyer
- Laga spricka i naturlig nagel
- Gellack behandlingar
- Härdplastutbildning
-Borttagning av material
Nagelskulptering UV Gelé:
- Prep av nageln vid material
- Materialkunskap
- Förstärkning i gellack
- Förstärkning i UV gelé
- Förlängning i UV gelé med mall
- Förlängning i UV gelé med tipp
- Permanent fransk gelé
- Permanent fransk i gellack
- Dekorationer permanenta i gellack och UV gelé
- Nail art såsom fallande glitter, stripes, strass, dekaler, marmorering, ombre och massa annat kul i dekorationsväg
- Kundanpassad form, färg och längd

Vad ingår?

Nageldelen..

består av en veckas anatomi, nagelns uppbyggnad och sjukdomar, klassisk Manikyr, SPA-behandlingar och du lär dig det populära materialet Gellack, samt blir utbildad på att göra nagelförlängning i UV Gelé. Alla produkter ingår i kursavgiften och vi jobbar med UV gelé och Gellack material från Peggy Sage som har ett mycket bra och brett komplett sortiment på gelé, gellack och alla tänkbara dekorationer.

Du kommer att lära dig 2 material och tekniker på denna utbildning, och materialen du lär dig är UV-Gelé på Mall och tipp & Gellack. I denna kurs har vi även lagt in att jobba med mycket med Nail art i form av bruddekorationer, fest dekorationer och många olika typer av permanenta dekorationer i Gellack och UV Gel, där man jobbar glitter & dekorationer direkt i materialet. 

Denna kurs..

Är helt suverän för dig som är inriktad på salongsarbete & butik, kanske att starta egen salong eller hyra stol, där du kan erbjuda både brud make up, fest make up och naglar i olika material! En holistisk helhets utbildning till Make up artist och Nagelteknolog i en och samma utbildning!

Utöver denna perfekta kombination av make up och naglar, så ingår även en del hårstyling med fokus på baluppsättningar, bruduppsättningar, hårstyling, gala & festfrisyrer. För att ytterligare förstärka och accentuera denna unika kombination av världar erbjuder vi dig även utbildning i hårstyling och du har således möjlighet att erbjuda dina kunder även styling och uppsättning tillsammans med make up och nagelförlängning!

Examen & Intyg

Examen:

Internationellt diplomerad Beauty make up artist, samt diplomerad nagelteknolog på gelé från Peggy Sage & Art of make up school. Du blir även diplomerad manikyrist från Peggy Sage och har efter & under utbildningen möjligheten att handla nagelprodukter du bara kommer åt som utbildad nagelteknolog.

Kostnader

Du får en smockfull box av nagelprodukter, färger, filar, tippar, oljor & annat smått och gott, samt förstås dekorationsmaterial! I denna kurs ingår även make up material och totalvärdet på din box är 15.000:-.

Pris utbildning:

64.950:- inkl. moms och produkter.

Art of Make Up School

Art of Make Up School

På Art of make up school erbjuds yrkesutbildningar och privata kurser i konsten att lägga make up. Cecilia Lidén, som är en av Sveriges mest meriterade make up artister, startade skolan 1997. Cecilia äger och driver skolan och jobbar som...


Läs mer om Art of Make Up School och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Beauty Make up & Nail Artist

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Art of Make Up School

Gustav III Boulevard 8
16972 Solna

Tel: 08-668 63 07
Mobil 070-852 99 79
www.artofmakeupschool.com

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från yrkesutbildningar.se
Logga in