Välkommen till Albins folkhögskola
Välkommen till Albins Folkhögskola!

Vi är övertygade om att ditt och andras lärande blir bäst när det känns roligt, angeläget och på riktigt! Därför är det viktigt för oss att jobba med en pedagogik som samlar sin inspiration i nyfikenhet, delaktighet och sådant som är aktuellt!

Men hur kan vi garantera för att detta inte bara är ord? Jo, vi pratar exempelvis inte bara om hur en hållbar samhällsutveckling behöver se ut – vi backar upp det med handling! All el som förbrukas på skolan kommer från förnyelsebara energikällor, en tredjedel kommer till och med från solceller på skolans eget tak.

Vi är genuint intresserade av dina och dina klasskamraters tankar och idéer. Hos oss ökar du inte bara dina kunskaper utan du ges också verktyg att påverka din och andras utveckling – tillsammans skapar vi framtiden och då är du viktig!

Framtiden börjar på Albins!


För mer information om Albins folkhögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Albins folkhögskola

Varför välja Albins folkhögskola?

Eftertraktad utbildning

Behov på

arbetsmarknaden

Bli diplomerad

Utbildningar

Yrkesutbildning
Vård / Omsorg
Social omsorg Längd Pris Ort
Socialpedagog -yrkesutbildning 2 år Landskrona

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Albins folkhögskola

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Albins Folkhögskola

Hitta till utbildaren

Albins folkhögskola

Eriksgatan 108
261 33 Landskrona

Tel: 0418-146 90
www.albins.nu

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 9 recensioner.

Josefin

En helt fantastisk utbildning där två år springer förbi hur fort som helst, hade gärna gått ett år till! Kompetenta och roliga lärare som skapar en familjär känsla redan från dag ett. Jag har lärt mig så otroligt mycket nyttigt och känner att jag har en bred bas inför framtiden.

Katarina

Kan det bli bättre? Du får en yrkesutbildning inom socialt arbete, du har möjlighet att växa som människa, du får riktigt bra och engagerade lärare som stöttar dig hela vägen och du har roligt under tiden! Jag kan varmt rekommendera utbildningen, även till lite äldre, som jag, som vill byta karriär.

Alice van de Peppel

och med fantastiska lärares och inspirerande klasskamraters hjälp få leka med orden, utforska olika genrer, klara av att läsa sin text inför andra (och till och med tycka det är roligt!), få inspirerande skrivuppgifter som leder skrivandet vidare... Jag har inte landat än och svävar vidare in i årskurs två!!