Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Lic. Personlig Tränare – Bali

Active Education
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Bali, Distans
Klassrum, Distans med träffar
5 månader
Heltid, distans
CSN-berättigad
94 900 - 118 625 SEK Momsfri
Kommande starter

Plats & start

Sista ansökan


Bali
94 900 SEK
2022-09-28

Bali
94 900 SEK
2023-02-27
2022-12-02

Distans
94 900 SEK
2022-08-15

Distans
118 625 SEK
2023-01-16
Lic. Personlig Tränare – Bali

Lic. Personlig Tränare – Bali

Studera till licensierad Personlig Tränare - på Bali!

Häng med till vår populäraste studieort du med! Vid skolan på Bali erbjuder vi en seriös och professionell utbildning på ett exklusivt träningscenter, i en trygg och social miljö mitt på en av Balis allra finaste stränder.

Seriösa studier i fantastiska omgivningar

Som student hos Active Education (AE) är du garanterad skandinavisk undervisningsstandard av högsta kvalité och högskolepoäng som du kan nyttja för vidarestudier inom universitetet, eller för att läsa vidare på vår egna utbildning Lic. PT & Kostrådgivare (AE). Igenom våra täta samarbeten med universitet och högskolor kan du på ett smidigt sätt läsa vidare, och många studenter nyttjar sin studietid på Bali som en språngbräda till en kandidat- eller masterexamen.

Vid vår skola på Bali blir du en del av en fin gemenskap tillsammans med våra andra svenska studenter. Du blir väl omhändertagen och tätt uppföljd av våra duktiga skandinaviska lärare under hela vistelsen. Staden och skolan du bor i har en fantastisk positionering på en av Balis vackraste stränder, med nära tillgång till allt som Bali har att erbjuda.

Bali har ett tropiskt klimat med sol och värme året runt, och som student hos Active Education har du allt du behöver för att kunna njuta av vistelsen direkt utanför klassrummet. Utöver våra fina träningsfaciliteter inomhus, så nyttjar vi även stränderna till praktisk undervisning, gemensamma träningspass och beachvolleyboll. Stranden vi bor vid har bra förhållanden för olika vattensporter och som student hos Active Education har du tillgång till kurser och evenemang om du vill lära dig att t.ex surfa eller kitesurfa.

För mer information om Lic. Personlig Tränare – Bali, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Flygresa och bostad

Flygresa

Bali ligger nästan på andra sidan av jordklotet, och det är en lång och kostsam flygresa för att ta sig dit. Det behöver du inte bekymra dig om när du studerar hos oss på Active Education, då både flygbiljett och bostad är inräknat i priset. Vi ordnar både resan och boendet åt dig, vilket gör allting enklare. Att resa i grupp är både socialt och tryggt, och du får lära känna dina medstudenter redan innan ankomst till Bali. Du blir också hämtad av våra anställda på flygplatsen på Bali och transporterad med buss till hotellet. På det här sättet har vi löst allting åt dig, så att du kan koncentrera dig på dina studier och njuta av din vistelse.

Boende och mat

Alla våra studenter bor på samma hotell, som är noga utvalt med tanke på dess höga standard och säkerhet för dig som student. På hotellet finns ett stort bassängområde, flera restauranger (frukostbuffé är inkluderat i priset under hela vistelsen), fina allmänområden och direkt tillgång till stranden. Det finns också tennisbanor och en stor golfbana på området, samt gym i närliggande område.

Område

Vi är väldigt bra placerade i Sanur, med tanke på att det är enkelt att komma till huvudstaden, Denpasar, eller till shoppingen och utelivet i Kura och Seminyak. Samtidigt är området vi bor på en av de säkraste och finaste städerna på Bali, med vackra stränder, långa strandpromenader samt en mängd matställen och butiker. Sanur har länge varit en eftertraktad stad att bo i för turister, och området erbjuder en perfekt miljö för din studievistelse.

Undervisning och skoldagen

Utbildningen vid skolan på Bali är ett samarbete mellan Active Education och Atlantis Medisinske Høgskole i Norge. Du blir registrerad som student vid båda skolor, och får 30 studiepoäng igenom distansstudier via AMH, medan de internationella certifieringarna som Fitness Instruktör och Personlig tränare utfärdas av Active Education. Inlärningsmodellen är tillrättalagd för effektiv inlärning och sker på ett sätt som gör att varje student har alla resurser tillgängliga hela tiden. Som nätstudent på AMH har du alla teoretiska lektioner och föreläsningar tillgängliga när det passar dig, och varje undervisningsämne består av både undervisning i klassrummet och praktiska övningar tillsammans med Active Education’s utbildare på Bali. Integrationen mellan grundlig teori med omfattande praktisk undervisning är en av de stora fördelarna med denna utbildning, och gör att du som student får en god kompetens för att både jobba som personlig tränare och en stadig grund om du vill läsa vidare inom medicin eller hälsovetenskap.

Undervisningen i ämnena anatomi och fysiologi (tillsammans 30 högskolepoäng) representerar första halvåret i AMH’s populära Årsstudium Medicin, och ger dig möjligheten till att direkt fortsätta på andra halvåret – på antingen Spanien, nätet eller i Norge. Du kan också välja att fortsätta på andra halvåret av Lic. PT & Kostrådgivare hos oss på Active Education, för att därefter bygga vidare på en kandidat- eller mastersexamen.

I tillägg till den teoretiska delen av utbildningen, får du omfattande praktisk och professionell undervisning som ger dig grundlig utbildning i ett brett urval av olika träningsformer. Grundläggande träningslära är en viktig del i utbildningen, och vi jobbar systematiskt igenom allt ifrån basträning, styrketräning, uthållighetsträning, motorik och koordination, explosivitet/plyometri, mobilitet och rörlighetsträning samt alternativa träningsformer. Under hela utbildningen använder vi aktivt stränderna och miljöerna i det varma klimatet vi befinner oss i, i tillägg till de många övningarna i gymmet i alla de relevanta träningsformerna (styrketräning, olympiska lyft etc.).

Den praktiska delen av utbildningen har fokus på att lära dig korrekt teknik och förståelse för instruktion, så att du på bästa möjliga sätt är rustad för att instruera och lära ut korrekt utförande. Efter avslutad utbildning kommer du motta internationella certifieringar som Fitness Instructor och Personal Trainer och du blir registrerad inom det internationella registret ”Register of Exercise Professionals” vilket gör att din kompetens blir sökbar och erkänd i hela världen.

Kostnader

Priset för utbildningen, bostad och flygresa är 94 900 kr. Utöver detta behöver du lägga ut för visum, reseförsäkring och läroböcker. Det är inkluderat frukost på hotellet, men du måste även räkna in dina egna dagliga utlägg för mat och dryck. Bali är mycket prisvärt, och man kan klara sig på en låg budget om man så önskar. Tänk igenom din förbrukning dag till dag, och gör en beräkning av budget för fickpengar därefter. Nedan ser du en övergripande, ungefärlig budget du kan ha som utgångspunkt (fickpengar exkluderat):

  • Studieavgift: 94 900 kr
  • Visa: 3 000 kr
  • Administrationsavgift: 2 500 kr
  • Försäkring: 2 500 kr
  • Läroböcker: 2 000 kr

Delbetalning

Som Active Education-student kan du välja att delbetala studieavgiften upp till 12 månader helt räntefritt via SVEA Ekonomi. Detta är ett unikt erbjudande för våra studenter som ger flexibilitet i betalningen, utan att behöva betala en hög ränta. Du kan även välja att dela upp betalningen över 18 eller 24 månader, men då tillkommer räntekostnader.

Stöd ifrån CSN

Denna utbildning berättigar dig som student till stöd ifrån CSN. Eftersom utbildningen tillsammans med Atlantis Medisinske Høgskole så klassificeras denna utbildning som högskolestudier utomlands.

Varje enskild student måste på egen hand ansöka om stöd ifrån CSN, vi på Active Education kan stötta dig med kunskap igenom processen, men det är i slutändan CSN som tar beslut.

Resa och flygbiljett

En stor fördel är att flygbiljetten är inkluderad i priset när du studerar med Active Education på Bali, och du slipper därmed att planlägga en lång och dyr resväg själv. Att resa tillsammans med de andra studenterna är både socialt och tryggt, och du blir mött av Active Educations representanter när du landar på Bali. Vi transporterar studentgrupperna samlade till bostaden och ser till att alla kommer tillrätta på sina rum.

Videoreportage

Active Education

Gör din passion till ditt yrke och utbilda dig med Active Education 

Under de senaste 15 åren har Active Education utbildat flera tusen instruktörer, personliga tränare och kostrådgivare. Active Education är en viktig bidragande orsak till kompetenshöjning inom träningsindustrin, och var en av de första PT-utbildningar som kunde erbjuda högskolepoäng 2007. Genom...


Läs mer om Active Education och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Lic. Personlig Tränare – Bali

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Active Education

Kocksgatan 10
116 24 Stockholm


Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in