Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Kostrådgivare & Hälsocoach - Distans

Active Education
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
5 månader
Heltid/deltid
CSN-berättigad

Kostrådgivare & Hälsocoach - Distans

En attraktiv vidareutbildning för dig som redan har genomfört en PT-utbildning. Utbildningen är utformad för dig som vill inspirera och hjälpa andra människor att må bättre och coacha dem i hur de kan planera sin kost och skapa hälsosamma vanor.

Om utbildningen

I vårt yrke som personliga tränare upplever vi att resultaten vi uppnår med våra kunder är beroende av fler faktorer än bara den fysiska träningen. Många av våra kunder har stor potential för förbättring av näringsintaget. Dålig kost är ofta en bidragande faktor när de upplever stagnering i träningen eller i allmänhet inte når de mål de har satt sig.

Kombinerat med detta, och ofta som ett resultat, kämpar många människor också med motivationen för att göra nödvändiga livsstilsförändringar i samband med kost och fysisk aktivitet. Denna utbildningen är utformad för att förbättra din kompetens inom både kostrådgivning och motivationspsykologi. Det ger dig unik kompetens att arbeta med dina kunder ur en holistisk synvinkel.

Utbildningen sträcker sig över en högskoletermin, omfattar 30 högskolepoäng och kan läsas i sin helhet på distans.

För mer information om Kostrådgivare & Hälsocoach - Distans , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kostnader

Undervisningsavgift per termin:

"Full Flex" - 39.900 kr

"Online Only" - 46.900 kr

"All Inclusive" - 52.900 kr

Studiestöd

Utbildningen är CSN-berättigad och ger dig möjligheter att söka lån och bidrag under tiden du studerar med oss. Detta förutsätter att du kvalificerar för intag på Høgskolen i Innlandet.

Delbetalning

Vi erbjuder räntefria avbetalningsplaner upp till 12 månader via Svea Ekonomi.

Utbildningens uppbyggnad

Som Active Education-student har du möjlighet att välja den studieformen som passar dig bäst. Vi är måna om att kunna erbjuda utbildningar som passar alla, oavsett vart man befinner sig, eller hur ens vardag ser ut. Nu erbjuder vi möjligheten att läsa våra utbildningar helt och hållet på distans. Detta betyder att du själv kan välja det utbildningspaket som passar dig bäst, igenom att antingen delta på samlingar i Stockholm, eller ta utbildningen 100 % online.

Utbildningspaket 1: “All Inclusive” (CSN-berättigad med högskolepoäng)

Detta är vårt standard paket som de flesta av våra studenter väljer. Här får du alla fördelar med att du studera hos oss samlat i ett paket, med tät uppföljning ifrån föreläsare och studievägledare under hela studietiden. Det viktigaste argumentet för att välja just det här paketet är de praktiska undervisningssamlingarna. Här arbetar du tillsammans med dina medstudenter i små grupper med mycket feedback ifrån lärare, och vägledning och personlig uppföljning som säkrar bästa möjliga inlärning i de praktiska delarna av utbildningen.

Utbildningspaket 2: “Online Only” (CSN-berättigad med högskolepoäng)

Har du svårigheter att resa till Stockholm för att kunna delta på undervisningssamlingarna? Då är utbildningspaketet “Online Only” det rätta valet för dig. Här får du samma täta uppföljning och undervisning som i “All Inclusive”-paketet, men skillnaden är att allting sker online på vår elektroniska inlärningsplattform. Du kan därmed genomföra hela utbildningen på distans, inkl. examinationer.

Utbildningspaket 3:“Full Flex” (ej CSN-berättigad och utan högskolepoäng)

Med “Full Flex”-paketet har du verkligen full flexibilitet i dina studier. Du får inga högskolepoäng eller studiemedel ifrån CSN när du väljer det här paketet, men du har full kontroll på när du börjar och avslutar dina studier under vår- eller höstterminen. Du kan med andra ord börja studera när du vill (redan idag om du så önskar), och använda exakt så lång tid du behöver för att ta dig igenom all undervisning och förbereda dig inför examen. All undervisning – både teoretisk och praktisk – genomförs online, och du väljer själv när du vill ta examen (vi anordnar för digital examination när du känner dig redo).

Active Education

Gör din passion till ditt yrke och utbilda dig med Active Education 

Under de senaste 12 åren har Active Education utbildat flera tusen instruktörer, personliga tränare och kostrådgivare. Active Education är en viktig bidragande orsak till kompetenshöjning inom träningsindustrin, och var en av de första PT-utbildningar som kunde erbjuda högskolepoäng 2007. Genom...


Läs mer om Active Education och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Kostrådgivare & Hälsocoach - Distans

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Active Education

Kocksgatan 10
116 24 Stockholm


Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in

Du kanske också är intresserad av: