Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Active Education

Active Education

Gör din passion till ditt yrke och utbilda dig med Active Education 

Under de senaste 12 åren har Active Education utbildat flera tusen instruktörer, personliga tränare och kostrådgivare. Active Education är en viktig bidragande orsak till kompetenshöjning inom träningsindustrin, och var en av de första PT-utbildningar som kunde erbjuda högskolepoäng 2007.

Genom nära akademiskt samarbete med universitet och högskolor har Active Education höjt standarden för innehåll och omfattning på en marknad med stort behov av professionalisering. Active Education är fortfarande en stark drivkraft för utbildning med mer omfattande innehåll och längre varaktighet, och strävar alltid efter alltid ligga i framkant. Något som den populära utbildningen "Personlig Tränare & Kostrådgivare" är ett exempel på.

"Vi vet att det finns enklare sätt att bli en personlig tränare. Vi är dock övertygade om att det inte finns något bättre."

Utbildningar du har nytta av

När du tar din utbildning hos Active Education kan du vara trygg i att möjligheterna efteråt är många. Igenom ett starkt samarbete med träningsbranschen får du hjälp med arbetsförmedling och steget in i arbetslivet direkt efter du avslutat din utbildning. Eftersom utbildningen även ger högskolepoäng, finns det goda möjligheter att använda dessa till vidarestudier inom t.ex. idrottsvetenskap, folkhälsa, eller liknande.

Flexibilitet i dina studier

Hos Active Education har du möjligheten att välja om du vill studera flexibelt på distans, eller om du vill kombinera en seriös och professionell utbildning med vistelse i utlandet. Välj mellan att studera på distans med samlingar i Stockholm, på Bali, i Spanien och USA. Samtliga utbildningar startar på både vår- och hösttermin.

NYHET: Nu möjligt att plugga till PT helt på distans!

Active Education har sedan flera år tillbaka arbetat med distansstudier och har under åren utvecklat och förfinat innehållet för att tillrättalägga en så god studieupplevelse som möjligt.

Vi lanserar nu möjligheten till att själv välja hur du vill studera med oss, för att ge dig ännu större flexibilitet och valfrihet under din studietid med oss. Du kan nu välja mellan tre olika studieupplägg på följande utbildningar:

1) PT & Kostrådgivare

2) Personlig Tränare

3) Kostrådgivare & Hälsocoach

Utbildningspaket 1: "Online Only" (CSN-berättigad med högskolepoäng)

Har du svårigheter att resa till Stockholm för att kunna delta på undervisningssamlingarna? Då är utbildningspaketet "Online Only" det rätta valet för dig. Här får du samma täta uppföljning och undervisning som i "All Inclusive"-paketet, men skillnaden är att allting sker online på vår elektroniska inlärningsplattform. Du kan därmed genomföra hela utbildningen på distans, inkl. examinationer.

Utbildningspaket 2: "Full Flex" (ej CSN-berättigad och utan högskolepoäng)

Med "Full Flex"-paketet har du verkligen full flexibilitet i dina studier. Du får inga högskolepoäng eller studiemedel ifrån CSN när du väljer det här paketet, men du har full kontroll på när du börjar och avslutar dina studier under vår- eller höstterminen. Du kan med andra ord börja studera när du vill (redan idag om du så önskar), och använda exakt så lång tid du behöver för att ta dig igenom all undervisning och förbereda dig inför examen. All undervisning - både teoretisk och praktisk - genomförs online, och du väljer själv när du vill ta examen (vi anordnar för digital examination när du känner dig redo). 

Utbildningspaket 3: "All Inclusive" (CSN-berättigad med högskolepoäng)

Detta är vårt standard paket som de flesta av våra studenter väljer. Här får du alla fördelar med att du studera hos oss samlat i ett paket, med tät uppföljning ifrån föreläsare och studievägledare under hela studietiden. Det viktigaste argumentet för att välja just det här paketet är de praktiska undervisningssamlingarna. Här arbetar du tillsammans med dina medstudenter i små grupper med mycket feedback ifrån lärare, och vägledning och personlig uppföljning som säkrar bästa möjliga inlärning i de praktiska delarna av utbildningen.

Är du intresserad av att veta mer? Tveka inte att skicka oss en intresseanmälan, eller surfa in på vår hemsida.


För mer information om Active Education, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Hälsa / Friskvård
Idrott / Sport Längd Pris Ort
Lic. Personlig Tränare – Bali 5 månader Från 94 900 SEK Bali
Lic. Personlig Tränare – Spanien 5 månader Från 64 900 SEK Malaga
Kost / Näringslära
Lic. Kostrådgivare 5 månader Från 52 900 SEK Distans

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Active Education

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Active Education

Kocksgatan 10
116 24 Stockholm

Tel: +46736403222
www.activeeducation.se


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Andreas Nilsson
(5)
Jag är mycket nöjd med utbildningen och den passade mig perfekt. Det kräver mycket självdisciplin och eget ansvar men jag kunde kombinera det med jobb vilket var viktigt för mig. Upplägget passade mig perfekt och det var en bra struktur. Toppbetyg från min sida.