Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Diplomutbildning – Film

Academy of Film, Theatre & Television
Sammanfattning
Yrkesutbildningar utomlands
Sydney
1 år
Heltid
Delvis
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Sydney
juli 2021

Sydney
februari 2022
Diplomutbildning – film

Diplomutbildning – Film

Vill du lära dig att skapa film i Australien? 

Filmutbildningarna på AFTT erbjuder en intensiv, praktisk inlärningsupplevelse. Inte bara kommer du skriva, producera och regissera din egen film med stöd från ett fullt filmteam, du kommer också vara involverad i skapandet av många andra filmer som en del av filmteamet. Detta säkerställer att studenterna får en fullständig förståelse för grunderna i filmskapande, från film och belysning till ljud och efterbearbetning. Med denna praktiska kunskap och erfarenhet, är AFTT’s studenter redo att gå in i filmbranschen med självförtroende.

Anslutning till filmindustrin är inbyggd i utbildningen med bransch aktiva personer som är involverade i studenternas produktioner. Dessa experter finns till som konsulter och mentorer samt att de ibland håller Masterclasses för studenterna.  AFTT’s lärare arbetar tillsammans med studenterna för att integrera lärande kring film i aktiviteter som är bransch relaterade, projekt eller produktioner.

För mer information om Diplomutbildning – Film, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till Academy of Film, Theatre & Television ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp ett TOEFL-test med minst 59 (minst 17 på skriv delen) eller en IELTS-examen med minst 5.5, ingen del under 5.0. TOEFL-testet eller IELTS-examen måste ha genomförts inom två år till ansökan.

Studiemedel

De flesta utbildningarna på Academy of Film, Theatre & Television är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader. Vi rekommenderar att du kontaktar CSN för att se om just utbildningen du är intresserad av är studiemedelsberättigad.

Academy of Film, Theatre & Television

Utveckla din kreativa sida på Academy of Film, Theatre & Television i Sydney!

Oavsett om din dröm är att bli skådespelare, filma eller producera för skärmen eller scenen är Academy of Film, Theatre & Television (AFTT) iSydney, Australien platsen för dig. Genom studier på AFTT tar du stora steg närmare att göra dina...


Läs mer om Academy of Film, Theatre & Television och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Diplomutbildning – Film

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Academy of Film, Theatre & Television

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in