Yrkesutbildning
Inga recensioner än

Elkonstruktör i CAD på 12 veckor - leder till tillsvidareanställning

Academic Work Academy, i Stockholm (+1 orter)
Längd
12 veckor
Utbildningstakt
Heltid, distans
Längd
12 veckor
Utbildningstakt
Heltid, distans
Vill du veta mer?

Om utbildningen

Elkonstruktör i CAD på 12 veckor - leder till tillsvidareanställning

Har du ett öga för detaljer? Som Elkonstruktör är du en viktig del av omställningen till grön energi – samtidigt som du är en nyckelspelare i att kablage, el och ledningar dras och flödas på rätt sätt, med hjälp av din 2D-design i CAD.

Om utbildningen

Vi lever i en tid av elektrifiering och omställning mot grön el. Radikal förändring av världens fordon och en laddinfrastruktur som kämpar för att hålla jämna steg med den snabba utvecklingen är bara ett exempel som visar hur de här frågorna når vår vardag – och hur mycket allt hänger ihop. Här behövs din framtida kompetens för att bidra till en snabbare omställning. 

En Elkonstruktör arbetar med att genom noggrannhet och tålamod se till att kablage, el och ledningar hamnar på rätt ställe innan de dras, genom att designa dess flöde. Det kan exempelvis handla om en laddstolpe som ska installeras eller el som ska dras under golv från ett apparatskåp längst in på lagret, till frysdisken ute i en matbutik. Det kan också röra belysning, strömförsörjning, telenät eller järnväg. Listan är lång, och beror mycket på vilket företag du arbetar med.

Du ritar upp ett elschema i CAD, som du kommer lära dig under utbildningen. Där gör du det möjligt att i 2D skapa en detaljerad plan över hur elflödet kommer se ut. Detta efterföljs sedan av elektriker och installatörer, som utför arbetet med att dra elen.

Kursinnehåll

  • Grundläggande ellära
  • Avancerad ellära
  • Produktionsprocessen
  • Ritningslära - CAD
  • Projektering
  • Power Skills

Varför välja Academic Work Academy?

Intensivutbildning

Leder till tillsvidareanställning

Effektiv väg till en ny karriär, utan krav på någon tidigare erfarenhet

Academic Work Academy
Solnavägen 3H
113 64 Stockholm

Academic Work Academy

Drömmer du om ett snabbt karriärbyte och en ny riktning i arbetslivet? Gör som våra 3 500 alumner redan har gjort och hoppa på Academic Work Academys accelerationsbana mot arbetslivets frontlinje. Vi erbjuder intensivutbildningar som leder till ett säkert jobb...

Läs mer om Academic Work Academy och visa alla utbildningar.

Highlights