Yrkesutbildning
Inga recensioner än

E.ON Power Academy på 12 veckor - leder till tillsvidareanställning

Academic Work Academy, i Stockholm (+1 orter)
Längd
12 veckor
Utbildningstakt
Heltid, distans
Längd
12 veckor
Utbildningstakt
Heltid, distans
Vill du veta mer?

Om utbildningen

E.ON Power Academy - leder till tillsvidareanställning 

Hos E.ON får du möjlighet att göra skillnad på riktigt och skapa en bättre morgondag. Var med på resan mot ett mer hållbart samhälle när E.ON går mot att endast producera och erbjuda 100% förnybar eller återvunnen energi!


Om utbildningen

Med E.ON Power Academy välkomnar vi dig, oavsett bakgrund och tidigare förkunskaper, till att arbeta med utbyggnaden och moderniseringen av elnätet och bidra till elektrifieringen av samhället. Efter 12 spännande och intensiva utbildningsveckor på vårt Academyprogram går du in i någon av rollerna som nättekniker, anslutningstekniker, projektör eller dokumentationstekniker hos E.ON.

Nättekniker – Som nättekniker kommer du arbeta i en kommunikativ roll med projekt inom nyanslutningar, exploateringsområden, ledningsflyttar eller andra kundrelaterade ärenden som ska realiseras. Arbetet är omväxlande med en variation av arbete ute i projekt och på kontoret. Du kommer bland annat att handlägga kundärenden och vara med under hela projektet i en stödjande och rådgivande roll mot kund och entreprenör.

Anslutningstekniker – Som anslutningstekniker handlägger du kundärenden som kommer in via installatörer och har flera kontaktytor med nättekniker, projektörer, beställare med flera. Rollen som anslutningstekniker är varierande och består av allt från att ta emot föranmälan och rita in ärenden i E.ON:s kartsystem till att göra enklare beräkningar.

Projektör – Som projektör kommer du bland annat att genomföra riskanalyser och nätberäkningar av befintliga och planerade nät. Du analyserar och bedömer åtgärder samt projekterar elnätet för optimalt nyttjande. I rollen får du möjlighet att upprätthålla goda interna kontakter samt fungera som extern kontaktyta mot bland annat myndigheter, kommuner och entreprenörer.

Dokumentationstekniker – Som dokumentationstekniker kommer du utföra dokumentation av anläggnings- och nätinformation i E.ON:s digitala system. Du kommer arbeta i nära samarbete med andra dokumentationstekniker men även projektbeställare, projektörer, underhållsingenjörer och nättekniker vilket gör att du får spännande kunskaper om elnätets uppbyggnad.

Kursinnehåll

  • Ellära
  • Elnät och elkraft
  • Regelverk och avtal
  • Grundläggande systemkännedom
  • Introduktion till rollen
  • Verksamhetsförståelse
  • Soft skills

Varför välja Academic Work Academy?

Intensivutbildning

Leder till tillsvidareanställning

Effektiv väg till en ny karriär, utan krav på någon tidigare erfarenhet

Academic Work Academy
Solnavägen 3H
113 64 Stockholm

Academic Work Academy

Drömmer du om ett snabbt karriärbyte och en ny riktning i arbetslivet? Gör som våra 3 500 alumner redan har gjort och hoppa på Academic Work Academys accelerationsbana mot arbetslivets frontlinje. Vi erbjuder intensivutbildningar som leder till ett säkert jobb...

Läs mer om Academic Work Academy och visa alla utbildningar.

Highlights