Varför ska du välja Swiss Education?

Swiss education

Swiss Education erbjuder fem olika skolor inom hospitality, alla med sin egen nisch. Event, design, business eller restaurang – här finns något för alla hospitality-intresserade! Vad gör Swiss Education unikt? Det ska du få reda på nu. 

Varför Schweiz & Swiss Education?

Schweiz är attraktivt på många sätt men de högkvalificerade utbildningarna som finns inom hospitality är definitivt något som får landet att sticka ut. Enligt studenterna som alla strävar efter internationella karriärer slår Swiss Educations utbildningar högt hos arbetsgivare. Det visar dessutom på att eleverna vistats utomlands under en längre period vilket värdesätts högt i hotellbranschen.

Hur är det att bo och studera i Schweiz?

Studenterna bor på campus med andra studenter från världens alla länder. Tillsammans hittar de på olika fritidsaktiviteter såsom att åka skidor, umgås i staden och upptäcka olika delar av Schweiz. Tack vare landets geografiska placering kan studenterna även enkelt ta sig runt till närliggande attraktiva resmål som Milano, Paris och Nice. Men studierna innebär givetvis mycket mer än så, studenterna ställs inför tuffa utmaningar i skolan och lägger därför ned en stor del av sin tid på skolarbeten.

- Det är bara roligt! Det är kul att utmana sig själv och lära sig hur det fungerar i verkligheten, säger Daniel, 24, student vid HIM.

Betald praktik – unikt för Swiss Education

Oavsett vilken skola du väljer att studera vid erbjuder Swiss Education garanterad praktik under programmen. För att möjliggöra praktikplatser i världsklass anordnas International Recruitment Forum, vilket idag är världens största rekryteringsforum för hotellbranschen.

- Det var så jag fick mitt internship! Jag jobbade på Hotel Arts i Barcelona och det var verkligen en jätterolig och framförallt givande del av utbildningen, berättar Linnea, 21, student vid HIM.

Tips – åk på öppet hus!

Innan du söker eller bestämmer dig för att lämna Sverige för ditt livs äventyr kan det vara bra att förbereda sig. Varje år anordnas öppet hus för samtliga skolor för att ge eleverna en möjlighet till att besöka varje skola innan ansökan. Dessa är ofta välbesökta och mycket uppskattade av både studenter och deras anhöriga.

- Jag var lite osäker i början på vilken skola jag skulle välja och om jag verkligen skulle trivas i Schweiz. Så bestämde mig för att åka på öppet hus med mina föräldrar och efter det kändes allting mycket bättre! Jag ångrar inte en sekund att jag flyttade hit för att studera, berättar Linnea.



Läs mer om Swiss Education Group

Gör en intresseamälan


Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Swiss Education Group

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.