Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Vad är viktigt när du väljer vilken stad du ska plugga i? Gör vår undersökning (max 2 min) och var med och utse Sveriges bästa studiestad! 🎓

Utbilda dig till Kostrådgivarutbildning på Fuerteventura!

Kostrådgivare utbildning

Nu har du chansen igen att studera till Diplomerad kostrådgivare hos Svenska Näringsakademin (fd Paulúns Näringscenter) på Playitas, Fuerteventura.

För sjunde året arrangerar vi nu den populära kostrådgivarutbildning på Playitas. Under veckan lär du dig mycket om kost och näring samtidigt som du kan äta gott och nyttigt samt använda de stora träningsmöjligheterna på en av Europas bästa träningsresorts. Resan är två veckor lång och du studerar tio dagar, så det finns även plats för massor av träning och strandliv. Som kostrådgivare lär du dig näringsfysiologi, energiprocessen, att göra kostprogram och hur man förebygger sjukdomar.

Till vem vänder sig kursen?

  • Till dig som vill arbeta som kostrådgivare och vara verksam inom träning och friskvård.

  • Till dig som arbetar med anknytning till hälso- och friskvård och som vill vidareutbilda dig och uppdatera dina kunskaper inom kost och hälsa.

  • Till dig som är dietist, sjukgymnast, terapeut eller har annan typ av bakgrund inom hälso- och friskvård och som vill bredda dina kunskaper.

  • Utbildningen passar även intresserade privatpersoner som vill fördjupa sig inom näringslära för egen del.Läs mer om Svenska Näringsakademin

Gör en intresseamälan


Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Svenska Näringsakademin

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in